Binnen FC Groningen werken we hard aan het beleidsplan richting het jaar 2020. Kern van dat plan is dat we van het stadion een onneembare vesting willen maken. Vorig seizoen hebben we een inloopmiddag georganiseerd en dat was, volgens de deelnemers, een groot succes! De intentie is om het elk seizoen te organiseren en dit keer zal de organisatie van de middag samen met alle georganiseerde supporters geledingen zijn.

Dit keer is het onderwerp; Waar gaat het Nederlands voetbal heen en welke plek neemt FC Groningen in?

Tijdens de middag zal door middel van een forum met interne en externe gasten het bovengenoemd onderwerp worden besproken. We zullen vooral gaan bespreken welke vormen van private investeringen er mogelijke zijn bij een voetbalclub en of FC Groningen ook zonder die investeringen kan. Er zal volop ruimte zijn om mee te praten met het onderwerp vanuit de supporters.

We nodigen u van harte uit zondagmiddag 18 februari 2018 vanaf 13.30 uur in het stadion met ons mee te praten over de toekomst van de club. Op die middag begint het programma om 14.00 uur en duurt het tot circa 17.00 uur.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is eenvoudig door, uiterlijk woensdag 14 februari 2018, een e-mail te sturen naar beleidsplan@fcgroningen.nl met daarin de namen en de plek in het stadion van de deelnemers. Aanmelden is verplicht, zodat wij onze faciliteiten kunnen inrichten op het aantal deelnemers met een maximum van 250 personen.

Met vriendelijke groet,

Supportersvereniging FC Groningen

Rollyside

Ultras Cruoninga

Supporterscollectief FC Groningen

FC Groningen